2 min read
2021

E-handelsrapport

Dansk

Denne 15. udgave af den danske onlinehandelsrapport udforsker, hvordan 2021 oplevede en hurtig ændring i indkøbsvaner. How do they prefer to make their purchases? Find these facts and more with this detailed research report!

Slika

Der er sket meget inden for nethandel i årenes løb, men aldrig har der været så store ændringer – forandringer, der medfører betydelige fordele for netbutikkerne. Denne 15. udgave af den danske onlinehandelsrapport udforsker, hvordan 2021 oplevede en hurtig ændring i indkøbsvaner. Det giver indsigt i forventninger om et problemfrit skift mellem fysiske og digitale kanaler og forudsiger store investeringer i omnichannel-løsninger fra detailkæder. Den beskriver den betydelige forskel i betalingsmetodepræferencer i forskellige lande, for dem, der sælger i udlandet, eller som overvejer at starte.

De højeste stigninger og fald i specifikke produkter, tjenester, abonnementer og rejsetjenester har afsløret, hvad danskere er interesserede i, og hvilke produkter og tjenester, der falder i ugunst. De forventede industrier er der, med tøj, billetter og flyreservationer, der viser en stærk front, men visse brancher, der viser omfattende ændringer, har givet anledning til en pause til eftertanke. Sportsartikler, hoteller og onlinespil viste alle uventede resultater, men det er kun nogle få af overraskelserne i vente for Danmark.

Er du interesseret i at ekspandere til nye markeder i hele Europa? Vi tilbyder følgende rapporter:

  • Sverige
  • Norge
  • Tyskland
  • Østrig